Noticies

 

CONSULTI NOTICIES!!!

Up

Més noticies

15-12-2008

LA CEL·LA ROBOTITZADA DE PRODUCCIÓ FLEXIBLE INSTAL·LADA A CEPEX ENTRA EN PLENA PRODUCCIÓ

17-7-2008

MIGRACIÓ DE L'APLICACIO DE TRAÇABILITAT DE TRADIPAN S.L. (GETAFE) A LA VERSIO 3.0 DEL CONTROL DE PRODUCCIÓ (CM-SUITE).

 

25-2-2008

AUTOMATIZACIÓ DEL SISTEMA DE DOSIFICACIÓ DE SOLIDS I LIQUITS

15-1-2008

CONTROL DE PRODUCCIO- CM-SUITE versió 3.0

14-12-2007

Ampliació del sistema dosificació i traçabilitat

 

 

 

Dilluns 15-12-2008

LA CEL.LA ROBOTITZADA DE PRODUCCIÓ FLEXIBLE INSTAL.LADA A CEPEX ENTRA EN PLENA PRODUCCIÓ

Incorporant el reconeixement de patrons i posicionament de peça a través de visió artificial i el suport a múltiples perifèrics, aquesta cel·la passa a ser un clar exemple del que és una cel·la robotitzada flexible.

Seguint la seva concepció flexible s'ha configurat per poder produir un total de divuit  referències a produir de forma totalment automàtica, deixant per un futur la nova incorporació de nous articles al procés.


 

Dijous 17-7-2008

MIGRACIÓ DE L'APLICACIO DE TRAÇABILITAT DE TRADIPAN S.L. (GETAFE) A LA VERSIO 3.0 DEL CONTROL DE PRODUCCIÓ (CM-SUITE).

S'ha migrat amb èxit l'aplicació de traçabilitat de TRADICIONAL PANADERA S.L. a la nova versió de control de producció CM-SUITE 3.0 afegint tota la potent funcionalitat i eines de consulta d'aquesta nova versió i agilitant encara més tot el procés de control de producció.


Dilluns 25-2-2008

AUTOMATIZACIÓ DEL SISTEMA DE DOSIFICACIÓ DE SOLIDS I LIQUITS

RENOVACIÓ DE L'AUTOMATIZACIÓ DELS SISTEMES DE TRANSPORT NEUMÀTIC DE LES TRES LINIES DE LA PLANTA DEL GRUPO SIRO A TORO (ZAMORA)

Una vegada més Grupo Siro ha depositat la seva confiança en CONTROL MODULAR S.L. en la renovació del sistema de dosificació automàtic. S'han eliminat els obsolets equips dosificadors per un automáta SIEMENS i plaques de pesatges SIWAREX.

S'ha implementat una comunicació HOSTLINK amb la CPU OMRON CQM existent per tal de mantenir la compatibilitat amb el procés existent.

Treball realitzat en el temps record d'un cap de setmana. Dilluns a les 4h del matí la planta tornava a funcionar al 100% de producció.

Felicitats als tècnics i col.laboradors de CONTROL MODULAR S.L. per l'excel.lent feina.


Dimecres 15-1-2008

CONTROL DE PRODUCCIO- CM-SUITE versió 3.0

La  suite de control de producció CM-SUITE arriba a la maduresa amb la versió 3.0.

Després d'un treball en comú amb els nostres clients CONTROL MODULAR S.L. ha llençat la nova versió amb importants millores en el sistema de gestió de dades, connectivitat OPC i visualització i análisis de dades recollides. 

CM-SUITE: Formada per tres mòduls  CM-TRAÇABILITAT, CM-RENDIMENT, CM-PRODUCCIÓ que cubreixen les seves necessitats d'informació de planta

No dubteu a consultar-nos per una demostració

 


Divendres 14-12-2007

Ampliació del sistema dosificació i traçabilitat

PASTISART S.A. que ja disposava del sistema de control de traçabilitat CM-SUITE desde l'any 2005 amplia les seva capacitat productiva amb dues linies.

CONTROL MODULAR S.L. suministra i posa en funcionament tot el control automátic del nou sistema de dosificació i el sistema de traçabilitat i supervisió de planta.

 


Divendres 28-11-2007

Acces al seu SCADA de planta a traves del Mòvil

Seguint la seva política de potenciar les comunicacions remotes, CONTROL MODULAR S.L. afegeix a la seva llista de productes la implantació del software de control remot que permet desde el seu telèfon mòbil Pocket PC accedir a qualsevol PC de planta i visualitzar i interactuar amb les aplicacions.

Uns somni pel personal de guardia de cap de setmana


Dimecres 15-10-2007

CASA TARRADELLAS S.A.

Sistema control automàtic de funcionament de línies

CONTROL MODULAR S.L. posa en marxa de control automàtic de funcionament de linies a la planta 2 de l'empresa CASA TARRADELLAS S.A.

El sistema adquireix de la planta els temps de funcionament real de cada una de les linies i transfereix les dades al software sistema de gestió de manteniment ROSMIMAN.


 

Dilluns 12-3-2007

Nova gama de productes PLC ANYWHERE

CONTROL MODULAR S.L. llança el software PLC ANYWHERE amb l'objectiu de convertir aquesta aplicació en una eina imprescindible de suport tant al personal de manteniment com al personal encarregat del cablejat i posada en marxa de maquinaria industrial.

L'aplicació neix amb el suport a PLC's OMRON, SIEMENS

              .

Pàgina de productes PLC ANYWHERE


Dimecres 10-5-2006

CONTROL MODULAR S.L. comença a oferir serveis de programació d'aplicacions per ordinadors de butxaca Pocket PC

Vista les demandes del mercat i la cada vegada més clara implantació de les tecnologies inalàmbriques a la industria, CONTROL MODULAR S.L. aposta decididament per incorporar en els seus productes el desembolupament d'aplicacions per Pocket PC (ordinadors de butxaca).

Decididament, preveiem per aquesta eina, una trajectoria molt atractiva ja que pot esdevenir una eina de treball gairebé imprescindible sobretot si, com sembla que acabarà essent, d'integra amb la funcionalitat de telèfon mòbil.

           

Última modificació: 30-12-2008